Kurs & Trening

Vårens vakreste eventyr!

Av: Anine  |  Publisert: 19. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpningsturneringen 2022 ble avholdt på Nordhaug golfbane lørdag 14.mai. Se resultater og bilder her.

ÅPNINGSTURNERING LØRDAG 14.MAI

Med stor oppslutning, sol fra skyfri himmel og en flott bane med 36 ivrige spillere gjorde vi holmenkollstafettens slagord om til vårt eget slagord for anledningen. 

Med mange førstereisdeltagere i turneringssammenheng, var det både smil, latter og sommerfugler til stede da første flight slo ut fra hull 1 presis klokken 11:00 lørdag formiddag.

Alle påmeldte var delt inn i lag som skulle ha omtrent samme hcp gjennomsnitt. Spilleformen var Texas Scramble med 100% hcp godtgjørelse og 4 tellende utslag hver i laget.

Med styreleder som grillmester og turneringens leaderboard på storskjerm lå det til rette for en spennende og sosial start på sesongen.

En litt varierende vind gjorde forholdene litt utfordrende, men de fleste tok det med stoisk ro.

Ute på banen var det siste flight som viste seg skarpest og tok godt for seg av premiebordet. Duoen Per Bjerke/Christian Helgerud leverte bra spill fra første hull og vant turneringen med 5 slag på neste lag. De brukte 28 slag på runden (netto 17 slag)  og var fra første utslag oppe i tetsjiktet.

På en fin andreplass fulgte duoen Eirik Hauge/Erik Harto med 30 slag (netto 20 slag) på runden. Deretter fulgte de to lagene Bjørn Klock/Hilde Øydne og Aksel Østmoe/Kerstin Stenerud på samme antall netto slag (22) . Førstnevnte lag trakk det lengste strået og ble dømt foran på 3. plassen på bakgrunn av lavere lag hcp og 1 mindre slag brutto. 

Videre nedover på resultatlisten var det rimelig tett. For en fullstendig resultatliste se følgende HER

I de individuelle konkurransene var det overbevisende presisjon på closest to pin på hull #8. På herresiden ble Christian Helgerud den suverene vinneren med kun 55 cm til hullet, mens på damesiden trakk Grete Aadne Folkestad det lengste strået og ble vinner med 7,70m til hullet.

Longest drive konkurransen ble dessverre litt amputert for damene da vi dessverre ikke fikk registrert damenes utslag. Turneringsleder lovte å rette på dette til neste år. Som et lite plaster på såret mottok alle damene hver sin golfball med Nordhaug logo. Det ble heldigvis godt mottatt.
På herresiden ble longest drive klart vunnet av Thomas Caesar med 209 m – 10 meter lenger enn nummer 2 på listen.

Vi gratulerer til alle vinnerne!
 

BILDER
1.plass turneringen Per Bjerke / Christian Helgerud
2.plass turneringen  Eirik Hauge / Erik Harto
3.plass turneringen Bjørn Klock / Hild Øydne
CTP dame og herre klassen: Grete Aadne Folkestad & Christian Helgerud
Longest drive herrer:  Thomas Caesar

Premieutdelingen ble gjennomført utenfor Toppgolfsenteret samtidig som grillmesteren tilbydde grillpølser og brus til alle deltakerne.

Neste felles arrangement for alle gruppene i Nordhaug GK, blir KM i putting, som går av stabelen lørdag 11. juni. Som alltid stiller vi med fine premier og hyggelig atmosfære og noe å bite i til våre deltakere.

Løp til golfbox og meld deg på!


Hilsen
Turneringskomiteen fra herregruppen