Grupper

GRUPPER I NORDHAUG GOLFKLUBB

Velkommen til grupper i Nordhaug Golfklubb. Her finner du informasjon om de forskjellige gruppene vi har i klubben du som medlem kan være delaktig i. Gruppene har faste spilletider både sommer og vinter, drar på turer og har i fokus å utvikle klubbens sosiale miljø tilpasset alle aldre og nivå. Å spille golf er både gøy og sosialt.  

Nordhaug Ladies
Dette er en meget hyggelig damegruppe som spiller fast hver tirsdag formiddag og ettermiddag. I tillegg til å dra på golfturer og arrangere sosiale samlinger både sommer som vinter. Golf er gøy når man spiller sammen med andre og på samme nivå. 

Nordhaug Herrer
Er en spillergruppe som ønsker aktiv deltakelse fra alle medmemmer der juniorer og damer er selvfølgelig velkommen til å delta for å skape et hyggelig, inkluderende og sosialt golfmiljø i klubben. Nordhaug Herrer arrangerer fast turnering hver torsdag i sesong kl. 18.00. 

Nordhaug Senior
Klubben har egen dame/herre seniorgruppe med faste dager for spill på banen om sommeren og på simulator på vinteren. Et tilbud til senior medlemmer med faste aktiviteter og sosiale samlinger hele året.

Har du spørsmål til en av gruppene? 

For Nordhaug Ladies - send epost til Hilde Sofie Hamre hhamr@online.no
For Nordhaug Herrer - send epost til Thomas Børde thomasboerde@gmail.com 
For NGK Senior Damer/Herrer -  send epost til Per Bakke per.bakke@gmail.com

Vi ses på første tee!