Kurs & Trening

INSTRUKSJON - PROTIMER - KURS

Ønsker du en protime? Eller ønsker å arrangere et pro-event på rangen? Temakurs eller gruppetreninger?

Fra 1. juni vil alt av protimer og kursing arrangeres og håndteres av Haga Golfklubb og Haga Proshop Golfstore. Dette gjelder alle pro-tilbud for alle medlemmer av Nordhaug Golfklubb.

Hos Golfstore Haga har vi en genuin lidenskap for golf, og vårt hovedmål er å skape målbare resultater. Vi går alltid ut fra et helhetsperspektiv – i tett dialog mellom coach og elev skaper vi en personlig utviklingsplan som fokuserer på dine spesifikke behov.

Våre proer Rachel, Kent, Espen, Eirik, Mark og Tom, er tilgjengelig for instruksjon mandag til søndag. De gir privattimer, gruppeundervisning samt at vi kan tilrettelegge undervisning ved spesielle arrangementer.

LINK TIL BOOKIG AV PROTIMER

I løpet av sesongen tilbyr vi flere ulike kurs, både for nybegynnere og for de som har spilt lenge. Du kan også bestille en eller flere privattimer hvor du og en PGA-utdannet coach får muligheten til å fokusere 100% på de tingene du trenger å utvikle akkurat nå.

Link til VTG kurs (oppdateres med nye kurs)
Link til TEMAKURS  (oppdateres med nye kurs gjennom sesongen)

Hver golfspiller er unik og veien til bedre golf kan se ut på mange forskjellige måter. For noen kan nytt, skreddersydd utstyr gjøre en stor forskjell, for andre kan noen teknikk-leksjoner eller mer effektiv fysisk trening være avgjørende. Sammen finner vi ut hva du trenger for å senke handikappet ditt.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL HAGA PROSHOP GOLFSTORE SINE SIDER