Klubben

God oppslutning i helgens klubbmesterskap.

Av: Admin  |  Publisert: 22. august 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nok et fint klubbmesterskap ble gjennomført som planlagt. Her er en oppsummering fra lørdag.

Til tross for våte forhold og usikker værmelding var det likevel god stemning hos alle 61 deltakere lørdag 20. august.

Takk til våre grillmestere Svein Haugen, Erik Sandsdalen, Bjørn Klock som sørget for at det ble servert pølser m tilbehør og brus gjennom hele arrangementet, fra de første juniorene var ferdigspilt, til de siste dame spillerne ankom klubbhuset. En stor takk rettes også til turneringsleder Nicolay Sandsdalen samt til Carina Gudbrandsrud, Sigurd W. Schønfelder og Grethe Folkestad våre supre baneverter som sørget for å få alle flightene i gang til rett tid.

Denne gangen ble det konkurrert i 7 klasser og 3 klubbmestere ble kåret. Klubbmesterne herre, dame og junior ble kåret basert på færrest slag på runden uavhengig av handicap. Netto klassene ble spilt med 100% hcp godtgjørelse. Alle deltakere spilte ut fra gul tee i år som ifjor.

Meget tett konkurranse i herrenes KM
I klubbmesterskapet for herrer var det påmeldt 42 deltagere som konkurrerte om årets tittel. Etter 6 spilte hull var det 2 spillere som utmerket seg med spesielt godt spill, Per Oscar Noring og Thomas Caesar. Begge med hver sine birdie’s tronet de øverst på leaderbordet, men med en meget solid avslutning av Per kristian Salveson(fjorårets vinner) og Eirik Aamdal tok de også innpå. Per Oscar holdt hodet kaldt og gikk til slutt av med seier med 28. slag (1 under banens par)

Eirik Aamdal og Per Kristian Salveson kom hakk i hel og fikk henholdsvis 2 og 3 plass og Thomas tok dermed den «sure» 4. plassen.

T.v.Eirik Aamdal, Per Oscar Noring, Per Kristian Salveson

Like tett konkurranse om KM tittelen i dameklassen

I dameklassen konkurrerte i år 8 deltakere om KM tittelen. Her ble det en tett og intens kamp mellom de 2 beste.  Merete Henriksen tok første plassen med 41 slag. På andre plass kom Guri Stoknes med 43 slag og på tredje plass kom Benthe Nilsen med 46 slag.

T.V. Benthe Nilsen, Guri Stoknes, Merete Henriksen

Junior klassen imponerte stort under KM tittelen!

Det var litt lavere deltagelse blant våre yngre medlemmer i årets mesterskap, - usikkert av hvilken grunn.

I juniorklassen var det i år påmeldt 9 spillere i alderen fra 7 til 19 år (4 færre enn i fjor).  Uno Åkerblom viste nok en gang fremragende golfspill med kun 32 slag på runden! Han ble dermed klubbmester junior med 1 slag foran Philip Eidset Russel (klubbmester i fjor). Tobias Stenhamar fikk 3 plass med sine 36 slag. Vi gratulerer.

T.V Tobias Stenhamar, Uno Åkerblom, Philip Russell

Klubbmestere 2023

Klubbmester herre: Per Oscar Noring
Klubbmester dame: Merete Henriksen
Klubbmester junior: Uno ÅkerblomGRATULERER!

Netto klassene

Som breddeklubb er det viktig for styret å premiere de som gjør det bra ut fra egne ferdigheter. Årets klubbmesterskap var inndelt i 4 nettoklasser med premie til de 3 beste i hver klasse. Her konkurrerer deltakerne ut fra eget handicap (ferdighetsnivå) på runden og det var i alle klasser gode prestasjoner. I alle klassene spilte de beste godt under eget par.

Gratulerer - dette lover bra for handicaputviklingen fremover! 

Vi fikk følgende vinnere i de 4 netto klassene. (netto antall slag)

Klasse Damer Senior netto 

 1. Merete Henriksen
 2. Guri Stoknes
 3. Benthe Nilsen

Klasse Junior netto 

 1. Uno Åkerblom  
 2. William Kimmestad
 3. Philip Eidset Russel

Klasse Herre netto 

 1. Magnus Solbakken
 2. Eirik Aamdal
 3. Per Oskar Noring

Klasse Herre Senior netto 

 1. Thomas Caesar
 2. Knut Ellevold
 3. Dag Rue


Kraft og presisjon

Kraft og presisjon ble også premiert i årets mesterskap med kåringen av lengste utslag på hull 3 og nærest flagg på hull 8.

Closest to pin vinner var Ketil Jacobsen nærmest flagget med 1,68 meter.

På damesiden hadde Guri Stoknes det lengste utslaget og på herresiden vant Per Kristian Salveson

Klubben gratulerer alle vinnerne!

Vi benytter samtidig anledningen til å takke de frivillige som bidro til at dette ble et vellykket og vel gjennomført arrangement. En spesiell takk til turneringsansvarlige og Toppgolfs ansatte i kafeen som bidro til at denne dagen ble nok et hyggelig arrangement for våre medlemmer!

Klikk her for en fullstendig resultatliste for alle deltagerne. 

Klubben minner om at vi hver uke fremover mot sesongslutt gjennomfører turneringer på tirsdager og torsdager både for herrer og damer klassen. 

Vi ber dere derfor som medlemmer følge med på våre nettsider og delta aktivt gjennom siste del av sesongen. Meld dere på i golfboks eller i proshopen. 

Turneringsansvarlig
Nicolay Sandsdalen