Kurs & Trening

Åpningsturneringen 2024

Av: Admin  |  Publisert: 5. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag 1. juni var det klart for Åpningsturneringen her på Nordhaug Golfklubb.

Dessverre så måtte vi utsette starten til klokken 12.15 på grunn av feil med listene i golfbox. Vi i arrangementskomiteen er de første til å beklage at lag og utslagssteder ikke var klart før alle deltakerne kom og at det var litt kaos før start. Etter at deltakere beklageligvis hadde mottatt meldinger om å starte på mange forskjellige hull, så kom vi i gang med turneringen. Stemningen var god og nesten alle hadde fått en makker og riktig start tee.

Så meldte værgudene seg på for å stikke kjepper i hjulene for turneringen. Lyn og torden gjorde at stoppsignalet gikk etter at de fleste kun hadde spilt 4-6 hull. Safety first.

Dermed var spillet under åpningsturneringen 2024 over, men Svein grillet nydelige pølser, brus og kaffe ble servert inne før vi kjørte en premieutdeling for en noe forkortet turnering. 

Vi skulle selvfølgelig ønske at vi fikk fullført og at velkomsten med lag inndeling og det hele gikk smoothere. Men slik ble det dessverre i år. Vi tar selvfølgelig lærdom av dette og håper uansett at de som møtte hadde en fin dag tross vær og listerot.

Vinnere av turneringen etter fire hull ble:

1. plass
Erik Sandsdalen & Knut Ellevold2. plass
Erik Trygve Pettersen3.  plass
Tor-Ivar Fjermerås & Oscar MarkeyLongest drive Damer: Hilde Sofie Hamre
Longest drive Herrer: Oscar Markey
Closest to pin Herrer : Per F. Moe

Vi vil takke for en fin åpningsturnering for årets sesong.
Mvh Turneringskomiteen.