NGKs Aktivitetsprogram for sesongen er klart.

Av: Nils Jørgen  |  Publisert: 25. mars 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her er en oversikt over klubbens aktivitetsprogram med datoer det er lurt å legge inn i kalenderen.

Kjære medlem av Nordhaug Golfklubb.

Våren er på vei - selv om siste snefall ikke var en påminnelse om det. Uansett så blir det golf om noen uker, og her er en oversikt over sesongen klubbaktiviteter frem til juli. Link til forskjellige påmeldinger vil bli lagt ut på nettsiden etterhvert, og annonsert i sosiale kanaler.

Dugnad 7. mai kl TBA
Dette gjennomfører vi hvis vi ser at det er behov.

15. mai Medlemstreff på Rangen
Hvis værforhold tillater at det gis tilgang til driving rangen, ønsker klubben å arrangere et 2timers «vår-treff» på driving rangen med oppfrisking av svingen og instruksjon for bruk av top tracer systemet, slik at alle våre medlemmer kan få utnyttet de flotte fasilitetene som tilbys gjennom vårt samarbeid med Toppgolf.

Medlemstrening onsdager 18 til 19 og 19 til 20.
Hver onsdag fra 15. mai arrangerer klubben gratis trening på rangen for medlemmer av Nordhaug. Dette er 2 sesjoner á 10-15 plasser hver uke, med påmelding i golfboks etter «først til mølla» prinsippet. Treningene arrangeres på driving range eller på treningsområdene ved banen. Treningene vil være temaorienterte.

1. juni Åpningsturneringen

Klubben inviterer til åpningsturnering for sesongen lørdag 1.juni kl.11.00.

10. juni Klubbmesterskapet i Putting - Nordhaug Golfklubb
Klubben inviterer til uhøytidelig klubbmesterskap i putting og hyggelig samling med noe å spise etterpå. Mandag 10.juni kl. 18:00.

14. -15. august Klubbtur.
Vi gjør et forsøk på å arrangere en tur til Strømstad for spill over 2 dager. Mer informasjon kommer senere.

24. august Klubbmesterskapet - Nordhaug Golfklubb
Årets mesterskap arrangeres lørdag 24. august kl. 11.00.

26. september Natt Turnering
Tentativ dato for turneringen - da den er ganske væravhengig. Første flight starter kl. 20.00.

12. oktober Avslutningsturneringen for sesongen
Klubben avslutter sesongen med å gjennomføre en avslutningsturnering med tydelig sosialt preg. Tentativ dato er satt til den 12. oktober med starttid kl. 11.00.

Minner om at alle arrangementer vil bli annonser her på vår nettside og i sosiale kanaler.
Følg klubben på Facebook og Instagram for oppdateringer.

Vi gleder oss til ny sesong!

Styret i Nordhaug Golfklubb