Kurs & Trening

VTG - Veien til golf / Junior

«Veien til Golf» (VTG) er en kort innføring som lærer deg det du trenger for å begynne med golf. Kurset er obligatorisk for alle som ønsker å spille på bane.

Vi kjører intensivkurs som går over en dag på Nordhaug GK og Toppgolf
Kurset varer i 6 timer

KOMMENDE DATOER
LØRDAG 15.MAI / 9:00-15:00
LØRDAG 22.MAI / 15:00-21:00
LØRDAG 29.MAI / 9:00-15:00
LØRDAG 29.MAI / 15:00-21:00
LØRDAG 5.JUNI / 9:00-15:00
LØRDAG 12.JUNI / 9:00-15:00
LØRDAG 19.JUNI / 9:00-15:00
LØRDAG 26.JUNI / 9:00-15:00
SØNDAG 27.JUNI / 9:00-15:00

Se ledig plass, påmelding og betaling -> Toppgolf.no

PRIS

VTG/Nybegynner kurs med diplom
1290 NOK - Junior u/19år

Nordhaug GK / Toppgolf holder også VTG kurs for alle aldre. Se datoer og påmelding her

Kursene gjennomføres hvis Bærum Kommune tillater det i nye retningslinjer. Toppgolf-senteret er stort og 2 meters avstand kan fint holdes. Teoridelen kan også holdes ute, forutsatt pent vær.
Hvis kurset ikke kan gjennomføres, refunderes kursavgiften, hvis ingen kurs på en senere dato skulle passe.

Kurset inneholder alt du trenger for å komme i gang med golf
- Teori og praksis som gir deg diplom for å spille på golfbaner i Norge (ingen tester/oppgaver)
- Informasjon om køller og når de skal brukes
- Oppstilling, grep og sving av golfslag
- Sikte, teknikk og øvelser for egentrening
- Informasjon rundt regler og etikette på golfbaner
- Informasjon rundt golfbaner og miljø
- Golfbox, handicap system etc
- VTG Diplom

Inkludert i kurset

- Gratis utlån av golfkøller og treningsballer i kursperioden
- Veien til golf materiale
- Rundstykke og kaffe
- Gratis 60 stk. baller på driving rangen ute

Samtykke fotografering
Ved påmelding samtykkes det til at klubben kan ta bilder som kan publiseres på klubbens hjemmeside, Facebook eller Instagramkonto. Vennligst gi beskjed til aqeel@toppgolf.no dersom du ønsker å reservere deg mot dette.

INSTRUKTØR

Chaudhry Aqeel Shafqat studerer golftrener3/PGA Coach på vegne av Norges Golfforbund på Høyskolen Innlandet Elverum, og er godkjent golfdommer for Norges Golfforbund.

Aqeel
aqeel@toppgolf.no