Kurs & Trening

NORDHAUG SENIOR DAMER & HERRER

Velkommen til Nordhaug Senior Dame & Herre gruppe

Vi er en spillergruppe som ønsker aktiv deltagelse fra medlemmer for å skape et hyggelig og sosialt golfmiljø i klubben. Vi arrangerer ukentlig turneringer gjennom sesongen, og møtes til spill på simulator om vinteren. Dette skal være et tilbud til alle seniorspillere som ønsker å få noe mer ut av golfsporten enn bare jaget etter lavere HCP. Samtidig skal det gi de medlemmer som ønsker utfordringer en anledning til å konkurrere i hyggelige og sosiale omgivelser.

SOMMERSESONGEN
ONSDAGER 10:00
Seniorgruppen vil arrangere golfturneringer med varierende spillformer for å forsøke å tilpasse oss medlemmenes ønsker

Vårt FOKUS er å skape et godt miljø og et møtepunkt for seniorer i klubben, uavhengig av spillferdigheter

MÅLET er å ha det gøy sammen og alltid ta resultatene med et smil!

PÅMELDING

Gruppen er kun for medlemmer av Nordhaug GK og påmelding skjer direkte i GOLFBOX.
Påmeldingen er åpen - Stenger dagen før kl. 12.00.
PRIS: 50 NOK

Det vil være begrensninger på antall deltagere i alle arrangementene. Da vil «førstemann til mølla» prinsippet gjelde.

SPILLFORM
18.AUG