Kurs & Trening

NORDHAUG SENIOR DAMER & HERRER

Velkommen til Nordhaug Senior Dame & Herre gruppe

Vi er en spillergruppe som ønsker aktiv deltagelse fra medlemmer for å skape et hyggelig og sosialt golfmiljø i klubben. Vi arrangerer ukentlig turneringer gjennom sesongen, og møtes til spill på simulator om vinteren. Dette skal være et tilbud til alle seniorspillere som ønsker å få noe mer ut av golfsporten enn bare jaget etter lavere HCP. Samtidig skal det gi de medlemmer som ønsker utfordringer en anledning til å konkurrere i hyggelige og sosiale omgivelser.

SOMMERSESONGEN
TORSDAGER: 9:30
Gratis for FRITT SPILL medlemmer

Vårt FOKUS er å skape et godt miljø og et møtepunkt for seniorer i klubben, uavhengig av ferdighetsnivå.

MÅLET er å ha det gøy sammen, huske de gode og glemme de dårlige slagene og alltid ta resultatene med et smil!

PÅMELDING

Gruppen er kun for medlemmer av Nordhaug GK og påmelding skjer direkte i GOLFBOX.
Påmeldingen stenger dagen før kl. 12.00.

Påmeldingsavgiften til arrangementene er kr 50,- for fritt spill medlemmer.
For medlemmer uten fritt spill vil det komme ordinær greenfee i tillegg.

Påmeldingsavgift skal være betalt før turneringen og senest ved oppmøte turneringsdagen.
Avgift betales i kafeen.

Det vil være begrensninger på antall plasser.
Da vil «førstemann til mølla» prinsippet gjelde.

Seniorgruppen følger i stort spillformen som herregruppen gjennomfører i sine arrangementer gjennom sommersesongen.

Ansvarlig seniorgruppen

Per Bakke