Kurs & Trening

HERREGRUPPEN NGK

Velkommen til Nordhaugs Herregruppe

Vi er en spillergruppe som ønsker aktiv deltagelse fra medlemmer for å skape et hyggelig og sosialt golfmiljø i klubben. Vi arrangerer ukentlig turneringer gjennom sesongen, og møtes til spill på simulator gjennom vinteren. Dette skal være et tilbud til alle herremedlemmer som ønsker å få noe mer ut av golfsporten enn bare jaget etter lavere HCP. Samtidig skal det gi de medlemmer som ønsker utfordringer en anledning til å konkurrere i hyggelige og sosiale omgivelser.

SOMMERSESONGEN
Torsdager fra kl. 17:00
Herregruppen vil arrangere golfturneringer med varierende spillformer for å forsøke å tilpasse oss medlemmenes ønsker

VINTERSESONGEN (simulatorspill)
Torsdager kl. 19.00 - 22:00 på simulatorsenteret til Toppgolf
Vi møtes gjennom vinteren for å vedlikeholde svingen og spille ukens bane.

Vårt FOKUS er å skape et godt miljø og et møtepunkt for herrespillere i klubben, uavhengig av spillferdigheter

MÅLET er å ha det gøy sammen og alltid ta resultatene med et smil!

PÅMELDING

Gruppen er kun for medlemmer av Nordhaug GK og påmelding skjer direkte i GOLFBOX.
Påmelding åpner en uke i forkant av spill og stenger dagen før kl. 12.00.
PRIS: 50 NOK

Det vil være begrensninger på antall deltagere i alle arrangementene. Da vil «førstemann til mølla» prinsippet gjelde.

SPILLFORM
20. mai: Netto score + closest to pin hull 4
27. mai: 3 køller + putter / AVLYST GRUNNET NEDBØR
3. juni: Texas Scramble