INNMELDING NORDHAUG GOLFKLUBB

NORDHAUG GOLFKLUBB ER FULLTEGNET
  • Hvilken klubb?
    Vil du ha Nordhaug Golfklubb som hjemmeklubb?
  • Sted:
    År:
  • NORDHAUG GOLFKLUBB ER FULLTEGNET. Nye innmeldinger vil bli satt på venteliste. Du vil bli kontaktet dersom det skulle bli ledig kapasitet. REGLER FOR UTMELDING OG ENDRING AV MEDLEMSKAP. I henhold til Norges Golfforbunds regler må skifte av hjemmeklubb og endring av type medlemskap meldes før 31.12. for å ha virkning for påfølgende år. Medlemskapet vil automatisk fornyes ved årsskiftet, dersom ikke skriftlig utmeldelse sendes til klubbansvarlig carina@toppgolf.no innen 31.12. hvert år. Kategoriendring grunnet alder skjer automatisk. Et administrasjonsgebyr på 35,- tilkommer hvert år. Du vil få velkomstmail og faktura fra klubben når din innmelding er ferdig behandlet.

Vennligst kryss av under:
       Jeg har lest og godkjent vilkårene for medlemskap
  • Vennligst skriv inn tallrekken under med kun siffer:
    to  seks  tre  fire:
  • Når du sender inn skjemaet vil du motta en automatisk bekreftelse på epost på din innmelding. Om du ikke mottar en slik epost, vennligst ta kontakt med klubben.