Kurs & Trening

Nok en herreturnering avviklet i fantastisk vær på Nordhaug!

Av: Anine  |  Publisert: 11. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Sesongens andre herreturnering ble gjennomført torsdag 10.juni. Nok en gang 25 grader, sol fra skyfri himmel og shorts vær!

Til turneringen var det denne gang påmeldt 12 herrer.

Denne gang var det netto slagspill (med 100 % hcp) som var spillformen, med ballplassering på fairway og premie for longest drive på hull 3.

Turneringen var i utgangspunktet delt inn i 2 klasser, men siden det var begrenset antall deltakere ble alle plassert i samme klasse og vi slo alle ut fra gul tee.

Nok en gang var det god stemning og godt humør ved startbua før utslag fra hull 1 presis klokken 17:00!

I motsetning til forrige turnering var det medvind på hull 3 denne gang. Det var derfor flere spillere som var tett opptil å drive greenen. Den som trakk det lengste strået denne gang, var undertegnede som landet på fairway og trillet inn og forbi flagget! (se bilde). De to nærmeste konkurrentene var omtrent 10-15 meter kortere.

Kampen om turneringsseieren var aldri truet. Ian Markey spilte jevnt bra gjennom hele runden og brukte 23 slag netto (-6 til par)! Andre plassen var det større rift om. Her havnet 3 deltakere på 26 slag netto.  Da trakk undertegnede lengste strået. I turneringen var lavest spillehandicap brukt til å skille ellers like poengsummer. Da endte arrangementsansvarlig opp med 2. plassen i turneringen.

Nok en gang foretok vi premieutdeling i solen utenfor klubbhuset.

Resultatene fra turneringen kan du lese her.

Vedlagt noen bilder fra premieutdelingen og longest drive. 

Gratulerer til vinnerne!


Torsdag 17. juni arrangeres en ny herreturnering med ny og sosial spillform: 3 valgfrie køller + putter. Oppfordrer alle til å gå inn i golfboks og melde seg på!

Arrangementsansvarlig 
Bjørn Klock