Kurs & Trening

Herreturneringen 2.sept

Av: Anine  |  Publisert: 7. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi ønsker flere deltakere de kommende uker. Dette er en uhøytidelig konkurranse for alle ferdighetsnivå. Se vinnerne fra sist torsdag.

Torsdagens herreturnering hadde kun 7 påmeldte denne gangen, men rammen rundt turneringen var det likevel ingenting å si på.

Det var de faste deltakerne med noen få unntak som stilte, i fantastisk septembervær med svak fønvind og temperaturer langt over normalen for årstiden.

Det ble konkurrert i Texas Scramble for par, hvor de påmeldte deltagerne ble delt inn i 2 - og 3-manns lag. Vi slo ut fra gul tee og hver spiller på 2 mannslagene måtte ha 4 tellende utslag.

Denne gangen var det paret T. Fjermerås / H. Sandsdalen som trakk det lengste strået og stakk av med premien etter å ha spilt banen på ett slag over banens par (30 slag).

De to andre lagene gikk begge på 32 slag, og fikk dermed samme antall slag på runden.

Resultatlisten ble dermed som følger
1. Fjermerås / Sandsdalen (30 slag)
2. E.Hauge / D.Espenes (32 slag)
3. B.Klock / I.Markey / F.Jacobsen (32 slag)

Gratulerer til vinnerne!

Med få deltagere ble bare det beste laget premiert denne gangen.

Vi ønsker flere deltakere de kommende uker, og gjør alle oppmerksom på at dette er høyst uhøytidelig konkurranse, som alle ferdighetsnivå kan delta på.

Herrekomiteen ser frem til flere blide ansikter i de kommende uker!


Arrangementskomiteen

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her