Klubben

KLUBBMESTERE NORDHAUG GK 2022

Av: Anine  |  Publisert: 22. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Takk til alle for et flott klubbmesterskap. Se oppsummering med bilder, resultater og vinnere! LES MER

Rekordoppslutning om klubbmesterskapet 2022!
Se bilder fra klubbmesterskapet nederst på siden

Nok et fantastisk klubbmesterskap ble arrangert i flott vær, med ny påmeldingsrekord, god stemning og en perfekt bane på Nordhaug lørdag 20. august.

Med nærmere 100 deltakere i de 3 KM klassene ble det intens konkurranse under årets klubbmesterskap.

Med et så stort antall deltakere (25 firer baller) var vi nødt til å gjennomføre spill og premieutdeling for de 3 KM klassene separat. Dette gjorde at arrangementet kunne gjennomføres uten de lange ventetidene vi opplevde i fjor. Alle var strålende fornøyde med denne tilnærmingen!

Årets grillmester, Henrik Sandsdalen, sørget for at det ble servert grillede pølser og brus gjennom hele arrangementet. Fra de første juniorene var ferdigspilt, til de siste herrespillerne ankom klubbhuset.

Som vanlig ble det konkurrert i 8 klasser og 3 klubbmestere ble kåret. Klubbmesterne herre, dame og junior ble kåret basert på færrest slag på runden uavhengig av handicap. Netto klassene ble spilt med 100% hcp godtgjørelse. Alle deltakere spilte ut fra gul tee denne gangen.

Meget tett konkurranse i herrenes KM
I klubbmesterskapet for herrer var det påmeldt 62 deltager som konkurrerte om årets tittel. Etter 6 spilte hull var det 2 spillere som utmerket seg med spesielt godt spill. Marius Normann og Per Kristian Salveson tronet øverst på leaderbordet og det ble en meget spennende avslutning, der de begge til slutt endte på 31 slag (2 slag over banens par) etter 9 hull! Da ble kampen om tittelen så spennende som den kunne ha blitt! Turneringsledelsen måtte foreta en rask beregning, og det viste deg seg at KM tittelen ble vunnet av Per Kristian som hadde færrest slag på de 6 siste hullene.

Marius Normann kom dermed hakk i hel som en meget god nummer 2. På den neste plassen fulgte Erling Koren med 33 slag på runden.

Like tett konkurranse om KM tittelen i dameklassen
I dameklassen konkurrerte i år 20 deltakere om KM tittelen. Her ble det en tett og intens kamp mellom de 2 beste, som var høyt på listen allerede fra hull #1. Elinor Storkaas holdt ledelsen frem til hull 8 da den ble utlignet av Tove Wahlstrøm. På siste hullet hadde de begge 4 slag, og dermed hadde de begge gjennomført runden på 36 slag. På samme måte som for herrene ble KM tittelen tildelt Tove Wahlstrøm, fordi hun hadde færrest slag på de siste 6 hull. Elinor Storkaas ble dermed #2. Grete Aadne Folkestad kom på en hederlig 3. plass med 39 slag på runden.

Phillip Eidset Russell forsvarte KM tittelen i junior klassen
Det var litt lavere deltagelse blant våre yngre medlemmer i årets mesterskap, - usikkert av hvilken grunn.

I juniorklassen var det i år påmeldt 13 spillere i alderen fra 7 til 19 år (4 færre enn i fjor). Phillip Eidset Russell viste nok en gang fremragende golfspill med kun 32 slag på runden! Han ble dermed klubbmester junior med 2 slag foran Tobias Stenhamar som endte på 34 slag.
På de neste plassene fulgte Uno Åkerholm og Aksel Johan Ringdal med hhv 35 og 36 slag på runden.

KLUBBMESTERE 2022
KLUBBMESTER HERRE: PER KRISTIAN SALVESON
KLUBBMESTER DAME: TOVE WAHLSTRØM
KLUBBMESTER JUNIOR: PHILLIP EIDSET RUSSELL
GRATULERER!


NETTO KLASSENE
Som breddeklubb er det viktig for styret å premiere de som gjør det bra ut fra egne ferdigheter. Årets klubbmesterskap var (som ifjor) inndelt i 5 nettoklasser med premie til de 3 beste i hver klasse. Her konkurrerer deltakerne ut fra eget handicap (ferdighetsnivå) på runden og det var i alle klasser gode prestasjoner. I alle klassene spilte de beste godt under eget par.

Gratulerer - dette lover bra for handicaputviklingen fremover! 
Vi fikk følgende vinnere i de 5 netto klassene. (netto antall slag)

KLASSE DAMER NETTO
1. Elinor Storkaas -1 til eget par med 28 slag
2. Marie Øglænd +4 til eget par med 33 slag
3. Anna Øglænd +6 til eget par med 35 slag

KLASSE DAMER SENRIO NETTO 
1. Tove Wahlstrøm -3 til eget par med 26 slag
2. Grete Folkestad på par med 29 slag
3. Elisabeth Dahl +1 til eget par med 30 slag

KLASSE JUNIOR NETTO 
1. Tobias Stenhamar -3 til eget par med 26 slag (foran nr 2 på lavere hcp)
2. Oskar Noring -3 til eget par med 26 slag
3. Uno Åkerblom -2 fra eget par og 27 slag

KLASSE HERRE NETTO 
1. Florent Eymas -9 til eget par og 20 slag
2. Henning Schmidt -6 til eget par og 23 slag*
3. Tor-Ivar Fjermerås -3 til eget par og 26 slag (foran nr 4 på lavere hcp)

* I en hektisk premieutdeling mot slutten klarte vi dessverre å overse Henning Schmidts plassering. Vi beklager dette. Han kan hente sin premie ved å henvende seg til klubbens daglige leder Carina på Toppgolf.

KLASSE HERRE SENIOR NETTO 
1. Harald Haavardsholm -4 til eget par og 25 slag (foran nr 2 på lavere hcp)
2. Erling Koren -4 til eget par og 25 slag
3. Leif Henry Roth -2 til eget par og 27 slag

KRAFT OG PRESISJON
Kraft og presisjon ble også premiert i årets mesterskap med kåringen av lengste utslag på hull 3 og nærest flagg på hull 8.

På herresiden trakk Eirik Aamdahl lengste strået på lengste utslag, og Joachim Westerby var nærmest flagget med 1,02 meter!

På damesiden hadde Elinor Storkaas lengste utslaget, mens Merete Henriksen var nærmest flagget med 1,68 meter.

Phillip Eidset Russell slo lengst av juniorene på hull 3, mens Hanna Ringdal var mest presis og nærmest flagget med 6,2 meter.

KLUBBEN GRATULERER ALLE VINNERNE!

Vi benytter samtidig anledningen til å takke de frivillige som bidro til at dette ble et vellykket og vel gjennomført arrangement. En spesiell takk til Henriks Sandsdalen, Turid Bratland, Karl Morten Wefring, Tor Ivar Fjermerås, Thomas Børde og Toppgolfs ansatte i kafeen som bidro sterkt til at denne dagen ble et festarrangement for våre medlemmer!

For en fullstendig resultatliste for alle deltagerne sjekk følgende link HER

Klubben minner om at vi hver uke fremover mot sesongslutt gjennomfører turneringer på tirsdager og torsdager både for herre- og dameklassen. 

Vi ber dere derfor som medlemmer om å følge med på vår hjemmeside og delta aktivt gjennom siste del av sesongen. Meld dere på i golfboks eller i proshopen. 

Turneringsansvarlig
Bjørn Klock