Kurs & Trening

KLUBBKVELD NGK / INNESESONGEN 2021/2022

KLUBBKVELD FOR ALLE KLUBBENS MEDLEMMER
Klubbkveld arrangeres av Nordhaugs Herregruppe og de åpner opp for alle medlemmer av klubben under vintermånedene.

Vi er en spillergruppe som ønsker aktiv deltagelse fra medlemmer for å skape et hyggelig og sosialt golfmiljø i klubben. Vi arrangerer ukentlig turneringer gjennom sesongen, og møtes til spill på simulator om vinteren. Dette skal være et tilbud til alle medlemmer som ønsker å få noe mer ut av golfsporten enn bare jaget etter lavere HCP. Samtidig skal det gi de medlemmer som ønsker utfordringer en anledning til å konkurrere i hyggelige og sosiale omgivelser.

VINTERSESONGEN
TORSDAGER 18:00-21:00
(Maks 20 deltakere / 5 simulatorer)

PRIS
Per deltaker per kveld 310 NOK / inkl. kaffe

Vi møtes gjennom vinteren for å vedlikeholde svingen og spille ukens bane.

Ukens bane bestemmes når påmeldingsfrist er uløpt og informasjon til deltakerne går ut.
Vi registerer score på alle deltakere.
Mot slutten av vinteren vil vi premiere de 3 beste spillerne basert på de 10 beste runder:
- Best brutto score
- Best netto score
- Best stableford score med HCP
En spiller premieres kun 1 gang

Minner om at tilbudet har en sosial profil og konkurransen er høyst uformell. Oppfordrer alle medlemmer å prøve simulatorspill i vinter!
Spillere vil registreres med 3/4 hcp i simulator på alle runder.
Simulatorene vil konfigureres med gimme på 2,44 m

For de av dere som synes dette er skummelt eller nytt, så gi oss et lite hint. Da vil turneringsleder sørge for at dere blir plassert sammen og gitt nødvendig instruksjon og veiledning for å kunne delta aktivt i simulatorspill gjennom vinteren. Dette er en sosial og uhøytidelig sammenkomst som skal bidra til å sveise oss bedre sammen som klubb.

På disse arrangementene registreres score. Ønsker man ikke å konkurrere så si fra, så lar vi være å registrere din score på klubbkveldene.

Vårt FOKUS
 er å skape et godt miljø og et møtepunkt for spillere i klubben, uavhengig av spillferdigheter

MÅLET er å ha det gøy sammen og alltid ta resultatene med et smil!

PÅMELDING

Gruppen er kun for medlemmer av Nordhaug GK og påmelding skjer direkte i GOLFBOX.
Påmelding stenger dagen før spill kl. 12.00.

Det vil være begrensninger på antall plasser.
Da vil «førstemann til mølla» prinsippet gjelde.
Når påmeldingsfristen har utløpt frigis simulatorer som ikke benyttes.

NB:
 Viktig at alle møter presis og holder seg oppdatert på eventuelle smittetiltak som blir iverksatt på senteret for å sikre at vi som arrangør gjennomfører ansvarlige klubbkvelder i vinter.

Griniveien 363
1356 Bekkestua